δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-ND 4.0 GR
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
Excursion to Pringipos island
Εκδρομή στην Πρίγκηπο
Άγνωστος
Ιστορικό Αρχείο Προσφυγικού Ελληνισμού της Αντιδημαρχίας Ανάδειξης της Προσφυγικής Ταυτότητας Καλαμαριάς.
Historical Archive of Refugee Hellenism of the Mayoralty for the Promotion of the Refugee Identity of Kalamaria.
Αρχείο Γκουβέρη Γρηγορίου, Καλαμαριά
Στην πάνω σειρά από αριστερά διακρίνονται: η Κατίνα Φαναριώτου, η Ανδρομάχη Γκουβέρη, η Αγγελική Σακελάριου και οι υπόλοιπες είναι άγνωστες. Στην κάτω σειρά πρώτη είναι η Χαρίκλεια Προδρομίδου, δίπλα της η Χριστίνα Σακελάριου, η Καίτη Γκουβέρη και οι υπόλοιπες είναι άγνωστες.
Archive of Gouveris Grigorios, Kalamaria In the top row from the left are: Katina Fanariotou, Andromachi Gouveri, Angeliki Sakelariou and the rest are unknown. In the bottom row first is Charikleia Prodromidou, next to her are Christina Sakelariou, Katie Gouveri and the rest are unknown.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.