δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-ND 4.0 GR
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
To the pier of Kouri
Από τη σκάλα του Κουριού
Άγνωστος
Ιωάννης Π. Τσαούσης
Ioannis P. Tsaousis
Από τη σκάλα του Κουριού ο Γιάννης Τσαούσης κάθεται πάνω στο κάγκελο στη σκάλας. Πίσω του φαίνεται το Τσαρδάκι της Ταβέρνας ‘’Παλίρροια’’ του Γιαννάκη Ζαμπέτογλού και πάνω στο βράχο φαίνεται το Καφενείο του Μανιάτη, που μετά ο γιός του ο Σταύρος το έκανε Χορευτικό Κέντρο το ‘’Πούσικατ’’ το 1958.
From the pier of Kouri, Yiannis Tsaousis sits on the railing of the pier. Behind him you can see the Tchardaki (pad) of the tavern ''Palirroia'' of Giannakis Zambetoglou and on the rock you can see the cafe of Maniatis, which his son Stavros made it a Dance Center ''Pushkat'' in 1958.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.