Μετάλλιο που απονεμήθηκε στον αθλητή Κεχαγιά Σπύρο για την διάκριση στους Διεθνείς Αγώνες για τα 400 χρόνια του κράτους της Βραζιλίας

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ολυμπιακό Μουσείο

Αποθετήριο :
Συλλογή Ολυμπιακού Μουσείου

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 4.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΜετάλλιο που απονεμήθηκε στον αθλητή Κεχαγιά Σπύρο για την διάκριση στους Διεθνείς Αγώνες για τα 400 χρόνια του κράτους της Βραζιλίας (EL)

Άγνωστος Δημιουργός (EL)

Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης (EL)
Μετάλλιο που απονεμήθηκε στον αθλητή Κεχαγιά Σπύρο για την διάκριση στους Διεθνείς Αγώνες για τα 400 χρόνια του κράτους της Βραζιλίας. Στην περίμετρο της εμπρόσθιας όψης εικονίζεται στεφάνι από δάφνες και στο κέντρο φέρει σύνθεση με τους Ολυμπιακούς κύκλους, δάδα και δυο κωπηλάτες. Στο πίσω μέρος αναγράφει "PROVA FORCA PUBLICA DO ESTADO DE S. PAULO", "REGATA DAS FORCAS ARMADAS 4 3 56" και στο κέντρο εικονίζεται ένα θυρεό. (EL)
Inventory number ΟΜ-00000311ΟΜ-00000311 (EL)

Κεχαγιάς Νικόλαος (EL)


2014-11-13T00:00:00.000+02:00


1956


Μετάλλιο
Αθλητές και αθλήτριες
Κωπηλασία


Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης (EL)

Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης

Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0) (EL)
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0): Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης (EL)
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el

http://hdl.handle.net/11525/DOI-7243*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.