Δημοσίευμα στην εφημερίδα Η Καθημερινή, όπου στον απόηχο των διαγραφών 6 βουλευτών του κόμματος της ΝΔ, ο Κ. Καραμανλή, δίνει τον τόνο φυγής του κόμματος από την εσωστρέφεια. Οι κινήσεις των διαγραφέντων. Κινητικότητα Εβερτ, συνάντηση Μάνου,Στέφανου με Ανδριανόπουλο,Ανδρέα στο Λονδίνο, κανένα σχόλιο από ΚΜ.

Δημοσίευμα στην εφημερίδα Η Καθημερινή, όπου στον απόηχο των διαγραφών 6 βουλευτών του κόμματος της ΝΔ, ο Κ. Καραμανλή, δίνει τον τόνο φυγής του κόμματος από την εσωστρέφεια. Οι κινήσεις των διαγραφέντων. Κινητικότητα Εβερτ, συνάντηση Μάνου,Στέφανου με Ανδριανόπουλο,Ανδρέα στο Λονδίνο, κανένα σχόλιο από ΚΜ. (EL)

Ταμπακόπουλος Γιώργος (EL)


Κρυστάλλινο και διαυγές το μήνυμα--Ο Κ. Καραμανλής βάζει τέλος στην εσωστρέφεια--Εντονη κινητικότητα--Συναντήθηκαν χθες Στ. Μάνος - Α. Ανδριανόπουλος (EL)
Η Καθημερινή, σελ. 4 (EL)
Αντίγραφο (EL)

Πολιτική 1993-2004 (EL)
Εφημερίδες (EL)

Αθήνα


1998-02-10


βαρβιτσιώτης γιάννης (EL)
σουφλιάς γιώργος (EL)
κμ (EL)
εβερτ μιλτιάδης (EL)
μπακογιάννη ντόρα (EL)
κεφαλογίαννης γιάννης (EL)
μάνος στέφανος (EL)
καραμανλής κωνσταντίνος (EL)
πειθαρχικό (EL)
καραμανλής αχχιλέας (EL)
οννεδ (EL)
αβραμόπουλος δημήτρης (EL)
νδ (EL)
ελλάδα-πολιτική ζωή (EL)

Ίδρυμα Κωνσταντίνος K. Μητσοτάκης (EL)

Ίδρυμα Κωνσταντίνος K. Μητσοτάκης

Ελληνική γλώσσα

Κείμενο

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0): (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.