Πρώτη συναυλία δοθησομένη υπό της Δεσποινίδος Ήβης Πανά (κλειδοκύμβαλον) και του κυρίου Jose de Bustinduy (βιολίον)

Πρώτη συναυλία δοθησομένη υπό της Δεσποινίδος Ήβης Πανά (κλειδοκύμβαλον) και του κυρίου Jose de Bustinduy (βιολίον)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*

ψηφιακό αρχείο

Ο σύνδεσμος στο ψηφιακό αρχείο δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών στον ιστότοπο του φορέα*
χρησιμοποιήστε
το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Πρώτη συναυλία δοθησομένη υπό της Δεσποινίδος Ήβης Πανά (κλειδοκύμβαλον) και του κυρίου Jose de Bustinduy (βιολίον) (EL)

Bustinduy, Jose de
Mozart, Wolfgang Amadeus
Hahn, Reynaldo
Faure, Gabriel
Πανά, Ήβη (EL)
Γεώργα, Ηλέκτρα (EL)


Πρόγραμμα συναυλίας που πραγματοποιήθηκε από την Ήβη Πανά και τον Jose de Bustinduy, στην αίθουσα του Ωδείου Αθηνών στις 27 Οκτωβρίου 1917. (EL)

Προγράμματα (EL)

Αθήνα (EL)
Ωδείο Αθηνών (EL)


27/10/1917



Αρχείο Προγραμμάτων (EL)

Τύποις Π. Δ. Σακελλαρίου (EL)

Ελληνική γλώσσα

Εικόνα

CC BY-NC
Ελεύθερη πρόσβαση εντός του χώρου της βιβλιοθήκης (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.