[Γενική άποψη του Αγίου Όρους], Επιγραφή α': ΑΥΤΗ Η ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΒΑΏΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΜΕΠΣΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ ΤΗΣ / ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΝΥΜΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΟΝΟΣ, ΕΝ Η ΚΕΙΤΑΙ Η ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΣ ΕΙΚΩΝ ΤΗΣ / ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ Θ(ΕΟΤΟ)ΚΟΥ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ, ΠΟΡΤΑΓΓΙΣΑΣ, ΗΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΚΑΤΑΓ1ΑΥΣΤΩΣ ΑΠΕΙΡΑ ΘΑΥΜΑ-/ΤΑ ΤΟΙΣ MET ΕΥΛΑΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΥΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ : -ΕΧΑΛΚΟΓΡΑΦΘΗ ΔΙ' ΕΞΟΔΩΝ Κ(ΑΙ) ΕΠΙ-/ΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩ ΡΗΘΕΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ, ΕΙΣ ΜΝΗ/ΜΟΣΥΝΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΙΝΑ ΔΙΔΩΤΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΟΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΣ.

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση[Γενική άποψη του Αγίου Όρους], Επιγραφή α': ΑΥΤΗ Η ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΒΑΏΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΜΕΠΣΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ ΤΗΣ / ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΝΥΜΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΟΝΟΣ, ΕΝ Η ΚΕΙΤΑΙ Η ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΣ ΕΙΚΩΝ ΤΗΣ / ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ Θ(ΕΟΤΟ)ΚΟΥ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ, ΠΟΡΤΑΓΓΙΣΑΣ, ΗΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΚΑΤΑΓ1ΑΥΣΤΩΣ ΑΠΕΙΡΑ ΘΑΥΜΑ-/ΤΑ ΤΟΙΣ MET ΕΥΛΑΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΥΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ : -ΕΧΑΛΚΟΓΡΑΦΘΗ ΔΙ' ΕΞΟΔΩΝ Κ(ΑΙ) ΕΠΙ-/ΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩ ΡΗΘΕΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ, ΕΙΣ ΜΝΗ/ΜΟΣΥΝΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΙΝΑ ΔΙΔΩΤΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΟΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΣ. (EL)
[General view of Mount Athos], Επιγραφή α': ΑΥΤΗ Η ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΒΑΏΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΜΕΠΣΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ ΤΗΣ / ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΝΥΜΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΟΝΟΣ, ΕΝ Η ΚΕΙΤΑΙ Η ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΣ ΕΙΚΩΝ ΤΗΣ / ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ Θ(ΕΟΤΟ)ΚΟΥ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ, ΠΟΡΤΑΓΓΙΣΑΣ, ΗΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΚΑΤΑΓ1ΑΥΣΤΩΣ ΑΠΕΙΡΑ ΘΑΥΜΑ-/ΤΑ ΤΟΙΣ MET ΕΥΛΑΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΥΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ : -ΕΧΑΛΚΟΓΡΑΦΘΗ ΔΙ' ΕΞΟΔΩΝ Κ(ΑΙ) ΕΠΙ-/ΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩ ΡΗΘΕΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ, ΕΙΣ ΜΝΗ/ΜΟΣΥΝΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΙΝΑ ΔΙΔΩΤΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΟΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΣ. (EN)

Κατηγορία: Θρησκευτικός Χάρτης (EL)
Τεχνική: Χαραγμένος (EL)
Διαστάσεις: 501X647mm (EL)
Dimensions: 501X647mm (EN)
Category: Sacred Topography (EN)
Technique: Engraved (EN)

Γιώργος Τόλιας (EL)
Ινστιτούτο Νεοελληνικών Ερευνών/ ΕΙΕ (EL)
Institute Of Neohellenic Research/NHRF (EN)
George Tolias (EN)

map (EN)

Χαρτογραφία (EL)
Cartography (EN)


Άθως (EL)
Mount Athos (EN)

Εικόνα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.