Τηλεγράφημα του Κ.Ψαρούδα προς την Ελληνική Αποστολή στη Λωζάννη σχετικά με τη συζήτηση του πρωθυπουργού της Ιταλίας και του Έλληνα Υπουργού των Εξωτερικών Α.Αλεξανδρή.

Τηλεγράφημα του Κ.Ψαρούδα προς την Ελληνική Αποστολή στη Λωζάννη σχετικά με τη συζήτηση του πρωθυπουργού της Ιταλίας και του Έλληνα Υπουργού των Εξωτερικών Α.Αλεξανδρή.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Κ.Ψαρούδα προς την Ελληνική Αποστολή στη Λωζάννη σχετικά με τη συζήτηση του πρωθυπουργού της Ιταλίας και του Έλληνα Υπουργού των Εξωτερικών Α.Αλεξανδρή. (EL)

Ψαρούδας, Κωνσταντίνος (EL)

Αναφέρει οτι έγινε συζήτηση μεταξύ του πρωθυπουργού της Ιταλίας Μουσσολίνι και του Έλληνα Υπουργού των Εξωτερικών Α.Αλεξανδρή, κατά την οποία εξετάστηκαν οικονομικά προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών και αναγνωρίστηκε η χρησιμότητα της αποκατάστασης σχέσεων μεταξύ των χωρών. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)

Λωζάννη (EL)
Ρώμη (EL)


1923 Ιούνιος 24 (EL)


Mussolini, Benito (1883-1945)
Αλεξανδρής, Απόστολος- Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας- 1879-1961 (EL)
Σχέσεις της Ελλάδας με την Ιταλία (EL)
Διεθνείς σχέσεις-- Αποκατάσταση (EL)
Ελληνική Αντιπροσωπεία στη Συνδιάσκεψη της Λωζάννης (1922-1923) (EL)
Ιταλία (EL)
Οικονομικές σχέσεις-- Διεθνείς (EL)



Κείμενο/PDF

Γαλλική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 040~15



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.