Επιστολή του J.Curtius προς τον E.Drummond σχετικά με το Συνέδριο της Γερμανικής Κυβέρνησης για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας.

Επιστολή του J.Curtius προς τον E.Drummond σχετικά με το Συνέδριο της Γερμανικής Κυβέρνησης για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του J.Curtius προς τον E.Drummond σχετικά με το Συνέδριο της Γερμανικής Κυβέρνησης για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας. (EL)

Curtius, Julius- 1877-1948

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας ενημερώνει τον Γενικό Γραμματέα της Κοινωνίας των Εθνών εκ μέρους της Γερμανικής Κυβέρνησης για τα προβλήματα στην οικονομία της χώρας του. Αναφέρεται ότι η Γερμανική Κυβέρνηση ζητεί από τον Γενικό Γραμματέα της Κοινωνίας των Εθνών να εκφράσει τις δικές του απορίες. (EL)

Επιστολή (EL)

Βερολίνο (EL)


1930 Δεκέμβριος 20 (EL)


Οικονομία (EL)
Drummond, James Eric, Γενικός Γραμματέας της Κοινωνίας των Εθνών (1876-1951) (EL)
Γερμανική Κυβέρνηση (EL)
Σχέσεις της Γερμανίας με τις Μεγάλες Δυνάμεις (EL)
Διεθνείς οργανισμοί (EL)


Κείμενο/PDF

Γερμανική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 058~37



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.