Τηλεγράφημα του Υπουργού Οικονομικών προς τον Διευθυντή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σχετικά με την διευθέτηση του ζητήματος του συναλλάγματος.

Τηλεγράφημα του Υπουργού Οικονομικών προς τον Διευθυντή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σχετικά με την διευθέτηση του ζητήματος του συναλλάγματος.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Υπουργού Οικονομικών προς τον Διευθυντή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σχετικά με την διευθέτηση του ζητήματος του συναλλάγματος. (EL)

Νεγρεπόντης, Μιλτιάδης (EL)

Ανακοινώνει ότι ήρθε σε συνεννόηση με τον Ρωμάνο και την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον για την υποβολή διαβημάτων προκειμένου να επιτραπεί η ανάληψη χρημάτων από το Αμερικανικό Δάνειο και να πραγματοποιηθεί αμερικανική πίστωση υπέρ των ελληνικών τραπεζών για την αντιμετώπιση του ζητήματος του συναλλάγματος. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)

Παρίσι (EL)


1919 Αύγουστος 7/20 (EL)


Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον (EL)
Ελληνικές Τράπεζες (EL)
Διευθυντής Γενικού Λογιστηρίου (EL)
Ρωμάνος, Άθως, Πρεσβευτής της Ελλάδας στο Παρίσι (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 066~15



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.