Τηλεγράφημα του Σπ.Σπυρομήλιου προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με το διορισμό του Καντρή Βέη Γκιολέκα στη Χειμμάρα.

Τηλεγράφημα του Σπ.Σπυρομήλιου προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με το διορισμό του Καντρή Βέη Γκιολέκα στη Χειμμάρα.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Σπ.Σπυρομήλιου προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με το διορισμό του Καντρή Βέη Γκιολέκα στη Χειμμάρα. (EL)

Σπυρομήλιος, Σπύρος (EL)

Αναφέρει το διορισμό του Καντρή Βέη Γκιολέκα στη Χειμάρρα και οτι η οικογένεια Γκιολέκα είναι μυημένη στην Αλβανική ιδέα. Αναφέρει οτι σε περίπτωση αποβίβασης των Ιταλών και διεξαγωγής δημοψηφίσματος δεν μπορούν να υπογράψουν λόγω της αλβανικής υπόσχεσης, που έχουν δώσει. Αναφέρει οτι αν εξασφαλιστεί σύνταξη στους αδελφούς Γκιολέκα θα υπογράψουν το δημοψήφισμα. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)

Κέρκυρα (EL)
Αθήνα (EL)


<1913> Μάιος 10/23 (EL)


Γκιολέκας (EL)
Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)
Χειμάρρα (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 080~46



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.