Τηλεφώνημα του Καλυβίτη προς το Υπουργείο Εσωτερικών και το Αρχηγείο της Αστυνομίας σχετικά με την απόφαση εργατικών σωματείων για πραγματοποίηση απεργίας.

Τηλεφώνημα του Καλυβίτη προς το Υπουργείο Εσωτερικών και το Αρχηγείο της Αστυνομίας σχετικά με την απόφαση εργατικών σωματείων για πραγματοποίηση απεργίας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεφώνημα του Καλυβίτη προς το Υπουργείο Εσωτερικών και το Αρχηγείο της Αστυνομίας σχετικά με την απόφαση εργατικών σωματείων για πραγματοποίηση απεργίας. (EL)

Καλυβίτης, Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιώς (EL)

Αναφέρει ότι έγινε σύσκεψη του Συμβουλίου των εργατικών σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Γενικής Συνομοσπονδίας των εργατών και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν απεργία αφού πρώτα εξασφαλίσουν τη συγκατάθεση των μελών των σωματείων. Αναφέρει επίσης ότι η Γενική Συνομοσπονδία θα τηλεγραφήσει στα διάφορα Σωματεία της επαρχίας να προετοιμάζονται για απεργία. (EL)

Πειραιάς (EL)
Αθήνα (EL)


1932 Μάιος 21 (EL)


Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδας (EL)
Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (EL)
Αρχηγείο της Αστυνομίας Πόλεων (EL)


Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 111~78



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.