Έκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με το διδακτηριακό πρόβλημα στην Ήπειρο.

Έκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με το διδακτηριακό πρόβλημα στην Ήπειρο.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Έκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με το διδακτηριακό πρόβλημα στην Ήπειρο. (EL)

Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων (EL)

Λείπει η σελίδα 11. (EL)
Εκτίθεται το διδακτηριακό πρόβλημα των σχολείων της Ηπείρου και ο τρόπος, με τον οποίο αντιμετωπίζεται από την Εκκλησία και τους Ηπειρώτες. Αναφέρονται λεπτομερώς οι ανάγκες που παρουσιάζουν τα σχολεία και ζητείται από τον Υπουργό να ενδιαφερθεί για την επίλυση του προβλήματος αυτού και να διαθέσει χρήματα για την ενίσχυση της εκπαίδευσης στην Ήπειρο. (EL)

Έκθεση (EL)

Ιωάννινα (EL)
Αθήνα (EL)


1930 Μάρτιος 1 (EL)


Εκκλησία της Ελλάδος (EL)
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας (EL)
Ήπειρος (EL)
Παπανδρέου, Γεώργιος, Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 117~19



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.