Σχέδιο επιστολής του Ε.Βενιζέλου σχετικά με τις αγγλικές πιστώσεις και την έγκριση των υπογραφεισών συμβάσεων με την Γιουγκοσλαβία.

Σχέδιο επιστολής του Ε.Βενιζέλου σχετικά με τις αγγλικές πιστώσεις και την έγκριση των υπογραφεισών συμβάσεων με την Γιουγκοσλαβία.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Σχέδιο επιστολής του Ε.Βενιζέλου σχετικά με τις αγγλικές πιστώσεις και την έγκριση των υπογραφεισών συμβάσεων με την Γιουγκοσλαβία. (EL)

Βενιζέλος, Ελευθέριος Κ. (1864-1936) (EL)

Αναφέρεται στις πληροφορίες του σχετικά με τις διαθέσεις του Αγγλικού θησαυροφυλακίου για τις πιστώσεις της Ελλάδας. Επίσης, υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να εγκρίνει τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί παρόλο που κρίνει αναγκαία την εξασφάλιση του εμπορίου μέσω της Θεσσαλονίκης για τους Σέρβους και αναφέρει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει αυτό. (EL)
Εμπιστευτική (EL)

Επιστολή (EL)

Παρίσι (EL)


1926 Δεκέμβριος 22 (EL)


Θεσσαλονίκη (EL)
Βρετανικό Θησαυροφυλάκιο (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 273~10



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.