Άρθρο του Ε.Βενιζέλου σχετικά με τις πολιτικές ενέργειες του Π.Τσαλδάρη, τις οποίες χαρακτηρίζει εγκλήματα κατά του ελεύθερου πολιτεύματος.

Άρθρο του Ε.Βενιζέλου σχετικά με τις πολιτικές ενέργειες του Π.Τσαλδάρη, τις οποίες χαρακτηρίζει εγκλήματα κατά του ελεύθερου πολιτεύματος.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Άρθρο του Ε.Βενιζέλου σχετικά με τις πολιτικές ενέργειες του Π.Τσαλδάρη, τις οποίες χαρακτηρίζει εγκλήματα κατά του ελεύθερου πολιτεύματος. (EL)

Βενιζέλος, Ελευθέριος Κ.- 1864-1936 (EL)

Αναφέρει οτι ο Τσαλδάρης με αφορμή την απάντησή του στην πρόταση των εκλογέων Αποδούλου να χρισθεί υποψήφιος ο Πλαστήρας στην αναπληρωματική εκλογή του Ρεθύμνου δήλωσε ότι έπαυσε να τον θεωρεί πολιτικό πρόσωπο πολιτευόμενο εντός των ορίων του κοινοβουλευτισμού. Αναφέρει πολιτικές ενέργειες του Τσαλδάρη τις οποίες χαρακτηρίζει εγκλήματα κατά του ελεύθερου πολιτεύματος. (EL)

Άρθρο (EL)

Πλαστήρας, Νικόλαος- Στρατηγός- 1883 - 1953 (EL)
Ρέθυμνο (EL)
Τσαλδάρης, Παναγής- 1868-1936 (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 309~49



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.