Υπόμνημα της Βουλγαρικής Κυβέρνησης σχετικά με τη σύσταση μεικτής επιτροπής για την έρευνα των υπευθύνων των επεισοδίων στη Νιγρίτα και στο Soubotsko.

Υπόμνημα της Βουλγαρικής Κυβέρνησης σχετικά με τη σύσταση μεικτής επιτροπής για την έρευνα των υπευθύνων των επεισοδίων στη Νιγρίτα και στο Soubotsko.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα της Βουλγαρικής Κυβέρνησης σχετικά με τη σύσταση μεικτής επιτροπής για την έρευνα των υπευθύνων των επεισοδίων στη Νιγρίτα και στο Soubotsko. (EL)

Βουλγαρική Κυβέρνηση (EL)

Αναφέρει ότι η Βουλγαρική Κυβέρνηση έμαθε με χαρά ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δέχτηκε την πρότασή της να συστήσει μεικτή Βουλγαροελληνική επιτροπή για την έρευνα των υπευθύνων για τα γεγονότα στη Νιγρίτα και στο Soubotsko. Αναφέρει ότι η Βουλγαρική Κυβέρνηση δέχτηκε την πρόταση της Ελληνικής Κυβέρνησης να εμπιστευτεί μεικτή Βουλγαροελληνική επιτροπή για να τεκμιριώσει ποιος στρατός κατέλεβε πρώτος ορισμένες τοποθεσίες. Τέλος, αναφέρει οτι η Βουλγαρική Κυβέρνηση προτείνει τον Sarafow ως αντιπρόσωπο για να μετέχει στην επιτροπή και ότι έδωσε διαταγή για παύση των επιχειρήσεων μεταξύ των βουλγαρικών και των ελληνικών στρατευμάτων. (EL)

Υπόμνημα (EL)


1913 Φεβρουάριος 25 (EL)


Νιγρίτα (EL)
Βουλγαρικός στρατός (EL)
Ελληνική Κυβέρνηση (EL)
Σαράφωφ (EL)
Ελληνικός Στρατός (EL)
Βουλγαρική Κυβέρνηση (EL)


Κείμενο/PDF

Γαλλική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 06~099



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.