Υπόμνημα της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τη σύσταση επιτροπής για την έρευνα των υπευθύνων των επεισοδίων που έγιναν στη Νιγρίτα και το Soubotsko.

Υπόμνημα της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τη σύσταση επιτροπής για την έρευνα των υπευθύνων των επεισοδίων που έγιναν στη Νιγρίτα και το Soubotsko.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τη σύσταση επιτροπής για την έρευνα των υπευθύνων των επεισοδίων που έγιναν στη Νιγρίτα και το Soubotsko. (EL)

Ελληνική Κυβέρνηση (EL)

Αναφέρει ότι η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται τη σύσταση Ελληνοβουλγαρικής Επιτροπής για την έρευνα των γεγονότων στη Νιγρίτα και στο Soubotsko και ότι μαθαίνει με χαρά ότι η Βουλγαρική Κυβέρνηση δέχεται να εμπιστευτούν σε μεικτή Ελληνοβουλγαρική επιτροπή για να τεκμηριώσει ποιος στρατός κατέλαβε πρώτος ορισμένες περιοχές. Αναφέρει ότι η Ελληνική Κυβέρνηση ότι οι αξιωματικοί των επιτροπών θα πρέπει να διοριστούν από τον Πρίγκηπα Νικόλαο και τον στρατηγό Hessaptchief και προτείνει το Sarafov και τον Γενικό Πρόξενο, Δημαρά. τέλος, αναφέρει ότι η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε εντολή για παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων. (EL)

Υπόμνημα (EL)


1913 Φεβρουάριος 28 (EL)


Hessaptchief
Νιγρίτα (EL)
Ελληνική Κυβέρνηση (EL)
Διεθνείς σχέσεις (EL)
Σαράφωφ (EL)
Σχέσεις της Ελλάδας με τη Βουλγαρία (EL)
Σύνορα (EL)
Βαλκανικοί πόλεμοι (1912-1913) (EL)
Βουλγαρική Κυβέρνηση (EL)
Δημαράς Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη (EL)
Νικόλαος- Πρίγκηπας της Ελλάδας (EL)


Κείμενο/PDF

Γαλλική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 06~100



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.