Έκθεση προς τις Ελληνικές Πρεσβείες σχετικά με τα σημεία στα οποία υπήρξε συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και των Οθωμανών αντιπροσώπων.

Έκθεση προς τις Ελληνικές Πρεσβείες σχετικά με τα σημεία στα οποία υπήρξε συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και των Οθωμανών αντιπροσώπων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Έκθεση προς τις Ελληνικές Πρεσβείες σχετικά με τα σημεία στα οποία υπήρξε συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και των Οθωμανών αντιπροσώπων. (EL)

Υπάρχουν χειρόγραφες σημειώσεις. (EL)
Αναφέρει τα σημεία στα οποία συμφώνησε η Ελληνική κυβέρνηση με τους Οθωμανούς αντιπροσώπους, Ghalib Bey και Rechid Bey, δηλαδή στο κείμενο της ελληνοτουρκικής συμφωνίας εκτός των δύο άρθρων για την εθνικότητα για τους βακούφηδες. συμπληρώνει ότι έγιναν συνεδριάσεις για να μελετήσουν το ζήτημα των βακούφηδων και των μουφτήδων και καταγράφει αυτά που τελικά συμφώνησαν για το ζήτημα της εθνικότητας και των βακούφηδων, των μουφτήδων. Αναφέρει ότι δόθηκαν οδηγίες στους Οθωμανούς αντιπροσώπους να μη δεχτούν μεγάλο μέρος των ελληνικών προτάσεων. (EL)



1913 Οκτώβριος 16/29 (EL)


Safvet, Rechid- Bey
Ελληνική Κυβέρνηση (EL)
Πρεσβείες της Ελλάδας (EL)
Kemali, Ghalip- Bey, Πρεσβευτής της Τουρκίας στην Αθήνα (EL)


Κείμενο/PDF

Γαλλική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 06~141



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.