Φωτογραφικό αντίγραφο λαϊκής λιθογραφίας με θέμα τον Ελ. Βενιζέλο και τη σύζυγό του, Έλενα και την εναντίον τους δολοφονική απόπειρα.

Φωτογραφικό αντίγραφο λαϊκής λιθογραφίας με θέμα τον Ελ. Βενιζέλο και τη σύζυγό του, Έλενα και την εναντίον τους δολοφονική απόπειρα.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Φωτογραφικό αντίγραφο λαϊκής λιθογραφίας με θέμα τον Ελ. Βενιζέλο και τη σύζυγό του, Έλενα και την εναντίον τους δολοφονική απόπειρα. (EL)

Φωτογραφικό αντίγραφο λαϊκής λιθογραφίας με θέμα τον Ελ. Βενιζέλο και τη σύζυγό του Έλενα και την εναντίον τους δολοφονική απόπειρα. (EL)

Φωτογραφία (EL)

Αθήνα (EL)


1933


Εγκληματικότητα Δολοφονία (EL)
Απόπειρα κατά του Βενιζέλου (EL)
Κοινωνία (EL)
Πολιτική (EL)


Μεγαλοκονόμος Μανώλης (EL)

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Εθνικό Ίδρυμα "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος" - Αρχείο~Συλλογή φωτογραφικού υλικού~201 - Αρχείο Ελευθερίου Κ. Βενιζέλου~Φάκελος 3 "Ελ. Βενιζέλος - δημόσιος βίος"~187-2247



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.