Τηλεγράφημα του Εμμ.Καψαμπέλη, Πρεσβευτή της Ελλάδας στη Χάγη, προς το Υπουργείο των Εξωτερικών σχετικά με τη δωρεά των Αδελφών Παπαστράτου.

Τηλεγράφημα του Εμμ.Καψαμπέλη, Πρεσβευτή της Ελλάδας στη Χάγη, προς το Υπουργείο των Εξωτερικών σχετικά με τη δωρεά των Αδελφών Παπαστράτου.
see the original item page
in the repository's web site and access the digital file of the item*

1  digital_file

basic type logo 1 JPEG

see or download the digital file
directly from the repository web site*
use
the file or the thumbnail according to the license:
CC BY-NC 4.0
Attribution-NonCommercial
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Εμμ.Καψαμπέλη, Πρεσβευτή της Ελλάδας στη Χάγη, προς το Υπουργείο των Εξωτερικών σχετικά με τη δωρεά των Αδελφών Παπαστράτου. (EL)

Καψαμπέλης Εμμανουήλ Πρεσβευτής της Ελλάδας στη Χάγη (EL)

Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)
Παπαστράτου Αδελφοί (EL)
Ministry of Foreign Affairs of Greece (EN)

Αναφέρει ότι οι Αδελφοί Παπαστράτου κατέθεσαν το ποσό των 100000 δραχμών, το οποίο ζητούν να διατεθεί υπέρ των πεσόντων στη Μικρά Ασία και στη Θράκη ή για κάποιο άλλο σκοπό. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

<1920> (EL)

Χάγη (EL)

<1920> (EL)



French

Text




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)