Επιστολή του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής Ηρακλείου Μ.Σγουρού προς τον Ε.Βενιζέλο με την απόφαση της Επιτροπής για το ζήτημα της εκμετάλλευσης του Λιμένος Ηρακλείου.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριο


1931 (EL)
Επιστολή του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής Ηρακλείου Μ.Σγουρού προς τον Ε.Βενιζέλο με την απόφαση της Επιτροπής για το ζήτημα της εκμετάλλευσης του Λιμένος Ηρακλείου. (EL)

Επιχειρηματολογεί υπέρ της αναγκαιότητας κατασκευής συμπληρωματικών έργων στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς και για την ανάγκη εκχώρησης του δικαιώματος εκμετάλλευσης του στην Λιμενική Επιτροπή για την χρημοτοδότηση του έργου αυτού και αντεπιχειρηματολογεί επί της εισηγητικής έκθεσης που συνέταξε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου για το συγκεκριμένο ζήτημα. (EL)

Επιστολή (EL)

Λιμενική Επιτροπή Ηρακλείου (EL)
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (EL)
Ηράκλειο (EL)


Ηράκλειο (EL)
Αθήνα (EL)

1931 Μάρτιος 23 (EL)

Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.