Υπόμνημα των Ελληνικών Τεχνικών Εργοληπτικών Εταιρειών προς τον Υπουργό Συγκοινωνίας Γ.΄Παπανδρέου σχετικά με τη διάλυση της Σύμβασης Εθνικής Οδοποιΐας.

Υπόμνημα των Ελληνικών Τεχνικών Εργοληπτικών Εταιρειών προς τον Υπουργό Συγκοινωνίας Γ.΄Παπανδρέου σχετικά με τη διάλυση της Σύμβασης Εθνικής Οδοποιΐας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα των Ελληνικών Τεχνικών Εργοληπτικών Εταιρειών προς τον Υπουργό Συγκοινωνίας Γ.΄Παπανδρέου σχετικά με τη διάλυση της Σύμβασης Εθνικής Οδοποιΐας. (EL)

Ελληνικές Τεχνικές Εργοληπτικές Εταιρείες (EL)

Καταφέρονται εναντίον της διαφαινόμενης διάλυσης της Σύμβασης καταρρίπτοντας τα επιχειρήματα περί οικονομικότερων λύσεων που θα επιδιώξει η Κυβέρνηση μετά από αυτή, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματά της στον καθορισμό και την εξασφάλιση του τιμολογίου των έργων, στην έντεχνη και ευσυνείδητη εκτέλεσή τους, στην οικονομικότερη σύνταξη των μελετών αλλά και τις συνέπειες, σε χρήματα και χρόνο, από την ημιτελή παράδοση των έργων εξαιτίας της διάλυσής της. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Αθήνα (EL)


1933 Φεβρουάριος 1 (EL)


Παπανδρέου Γεώργιος Υπουργός Συγκοινωνίας της Ελλάδας (EL)
Ελληνική Κυβέρνηση (EL)
Διοίκηση Συμβάσεις (EL)
Δημόσια έργα-- Οδοποιία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 187~043 - 044



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.