Επιστολή του Διευθυντή της Ένωσης Γεωργικών Πιστωτικών Συνεταιρισμών Επαρχίας Καρδίτσας προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με αιτήματά τους.

Επιστολή του Διευθυντή της Ένωσης Γεωργικών Πιστωτικών Συνεταιρισμών Επαρχίας Καρδίτσας προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με αιτήματά τους.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Διευθυντή της Ένωσης Γεωργικών Πιστωτικών Συνεταιρισμών Επαρχίας Καρδίτσας προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με αιτήματά τους. (EL)

Μπούσδρας Κωνσταντίνος Διευθυντής της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Επαρχίας Καρδίτσας (EL)

Ευχαριστεί τον Ε. Βενιζέλο για τη φροντίδα που επέδειξε για το γεωργικό κόσμο με τις απαλλοτριώσεις των τσιφλικίων, την ίδρυση της Αγροτικής Τράπεζας, τη θέσπιση του θεσμού της συγκέντρωσης του σίτου κτλ. και ζητά την ίδρυση Υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Καρδίτσα, τη ρύθμιση των τοκογλυφικών χρεών, την ανάθεση της συγκέντρωσης του σίτου στις Ενώσεις των Γεωργικών Συνεταιρισμών, την εγγύηση του κράτους για τη σύναψη δανείου προς ανέγερση αποθηκών συγκέντρωσης σίτου, την άμεση εκτέλεση των αρδευτικών έργων της λίμνης Πλαστήρα κ.α. (EL)

Επιστολή (EL)

Καρδίτσα (EL)


1933 Φεβρουάριος 22 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Οικονομικές σχέσεις Συνεταιρισμοί (EL)
Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας (EL)
Ιδιοκτησία Απαλλοτρίωση (EL)
Δημόσια έργα Υδραυλικά - αποστραγγιστικά (EL)
Λίμνη Πλαστήρα (EL)
Οικονομία Τράπεζες (EL)
Σιτηρά (EL)
Γεωργία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 187~096



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.