Υπόμνημα του Α.Κ. Παπαδέτου προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την είσπραξη των χρεών των αστών προσφύγων και τη ρύθμιση των οφειλών αυτών προς την Επιτροπή Αποκατάστασης Προσφύγων.

Υπόμνημα του Α.Κ. Παπαδέτου προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την είσπραξη των χρεών των αστών προσφύγων και τη ρύθμιση των οφειλών αυτών προς την Επιτροπή Αποκατάστασης Προσφύγων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα του Α.Κ. Παπαδέτου προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την είσπραξη των χρεών των αστών προσφύγων και τη ρύθμιση των οφειλών αυτών προς την Επιτροπή Αποκατάστασης Προσφύγων. (EL)

Παπαδέας Α.Κ. (EL)

Αναφέρεται στη διαφορά που υπάρχει στις χρεώσεις των προσφύγων που έλαβαν σπίτι από το Κράτος και εκείνων από την Επιτροπή Αποκατάστασης Προσφύγων και οι οποίοι επιβαρύνονται επιπλέον με τα χρέη κατασκευής των έργων κοινής ωφελείας, με γενικότερα έξοδα και τόκο 8%, προτείνοντας μια κοινή για όλους τους πρόσφυγες μείωση των χρεών στο 14% χάρη της δικαιοσύνης. Περιλαμβάνονται επίσης πίνακες με τα ποσά που επιβαρύνονται οι πρόσφυγες από την Ε.Α.Π. (EL)

Υπόμνημα (EL)


1930 Νοέμβριος 13 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Οικονομία (EL)
Ελληνικό Κράτος (EL)
Επιτροπή Αποκατάστασης Προσφύγων (EL)
Αποκατάσταση προσφύγων (EL)
Προσφυγικό ζήτημα (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 234~17



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.