Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας της Τράπεζας της Ελλάδας σχετικά με το ζήτημα της ανύψωσης της τιμής του συναλλάγματος.

Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας της Τράπεζας της Ελλάδας σχετικά με το ζήτημα της ανύψωσης της τιμής του συναλλάγματος.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας της Τράπεζας της Ελλάδας σχετικά με το ζήτημα της ανύψωσης της τιμής του συναλλάγματος. (EL)

Τράπεζα της Ελλάδος- Γενική Γραμματεία (EL)

Ανακοινώνει ότι προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα κερδοσκοπίας, που παρουσιαζονται, θέτει, σε συνεννόσηση με τις εξουσιοδοτημένες Τράπεζες, στη διάθεσή τους όλο το ποσό συναλλάγματος που είναι αναγκαίο για την εξυπηρέτηση των πραγματικών αναγκών των πελατών τους και του εμπορίου, προτρέποντας τους να προσφεύγουν για τις ανάγκες τους στις Τράπεζες και όχι σε απόκρυφες συναλλαγές. (EL)

Ανακοινωθέν (EL)

Αθήνα (EL)


1932 Αύγουστος 25 (EL)


Ελληνικές Τράπεζες (EL)
Οικονομία Τράπεζες (EL)
Οικονομία Συνάλλαγμα (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 347~031



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.