Επιστολή του Γ.Καφαντάρη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους ομολογιούχους.

Επιστολή του Γ.Καφαντάρη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους ομολογιούχους.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Γ.Καφαντάρη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους ομολογιούχους. (EL)

Καφαντάρης Γεώργιος Αρχηγός του Προοδευτικού Κόμματος 1873-1946 (EL)

Ενημερώνει τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τη συνομιλία Κακλαμάνου-Τσάμπερλαιν και αναφέρει ότι ο δεύτερος φάνηκε να αποδέχεται την πρόταση της Ελληνικής Κυβέρνησης. Εκφράζει την άποψη ότι η Κυβέρνηση δεν πρέπει να επηρεαστεί από τη στάση της Αντιπολίτευσης και αναφέρει τις δικές του απόψεις σχετικά με το πώς θα έπρεπε να γίνουν οι διαπραγματεύσεις για τη ρύθμιση του χρέους της Ελλάδας. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1933 Ιούλιος 14 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Ελληνική Κυβέρνηση (EL)
Οικονομία Δημόσιο χρέος (EL)
Κακλαμάνος Δημήτριος Πρεσβευτής της Ελλάδας στο Λονδίνο (EL)
Chamberlain Austen Sir, Υπουργός των Εξωτερικών της Βρετανίας 1863-1937 (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 349~22



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.