Επιστολή προς το Σοφοκλή Βενιζέλο, στην οποία ο αποστολέας ζητά να τον ενημερώσει για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Επιστολή προς το Σοφοκλή Βενιζέλο, στην οποία ο αποστολέας ζητά να τον ενημερώσει για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files of the item*

2  digital_files

basic type logo 2 JPEG

see or download the digital files
directly from the repository web site*
use
the files or the thumbnails according to the license:
CC BY-NC 4.0
Attribution-NonCommercial
CC_BY_NC



Επιστολή προς το Σοφοκλή Βενιζέλο, στην οποία ο αποστολέας ζητά να τον ενημερώσει για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. (EL)

Βενιζέλος Σοφοκλής Ελευθ. 1894-1964 (EL)
Βαγιωνής, Ν.- Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών "Ομόνοια" (EL)
Venizelos Sophocles Elefth. 1894-1964 (EN)


Ευχαριστεί τον Σοφοκλή για την επιστολή που του έστειλε, γιατί θα τους βοηθήσει στην διεξαγωγή του εράνου. Αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Ν. Βαγιωνής, ήταν αναποτελεσματικός στη Νέα Υόρκη. Τέλος, αναφέρει ότι έμαθε την πρόθεση των φιλελεύθερων πολιτευτών να στραφούν ενάντια στο καθεστώς και ζητά να τον ενημερώσει για τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1937 Ιούλιος 17 (EL)

Μιννεάπολη (EL)

1937 Ιούλιος 17 (EL)



Έρανοι-- Συλλογή χρημάτων (EL)
Πολιτική Εσωτερική (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων (EL)
Domestic Politics (EN)
Liberal Party (EN)

Greek

Text




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)