Τηλεγράφημα του Σ. Βενιζέλου προς τον Αντιπρόεδρο του Υπουργικού Συμβουλίου, Π. Κανελλόπουλου, σχετικά με την απομάκρυνση του διοικητή του ελληνικού στόλου.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
Τηλεγράφημα του Σ. Βενιζέλου προς τον Αντιπρόεδρο του Υπουργικού Συμβουλίου, Π. Κανελλόπουλου, σχετικά με την απομάκρυνση του διοικητή του ελληνικού στόλου.
(EL)
Αναφέρει ότι η δήλωση της ελληνικής κυβέρνησης να παραιθεί για την απελευθέρωση του ελληνικού εδάφους οφείλεται στην προσωπική παρέμβαση του Κανελλόπουλου και υπογραμμίζει ότι αν η κυβέρνηση επιθυμεί την ένωση του έθνους θα πρέπει να απομακρύνει τον διοικητή του στόλου, ο οποίος είναι υπέρ της δικτατορίας.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.