Αναφορά του Σ. Βενιζέλου προς τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης Μέσης Ανατολής σχετικά με την τύχη των ναυτών με κακή διαγωγή.

Αναφορά του Σ. Βενιζέλου προς τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης Μέσης Ανατολής σχετικά με την τύχη των ναυτών με κακή διαγωγή.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*

2  ψηφιακά αρχεία

basic type logo 2 JPEG

δείτε ή κατεβάστε όλα τα ψηφιακά αρχεία
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
τα ψηφιακά αρχεία ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Αναφορά του Σ. Βενιζέλου προς τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης Μέσης Ανατολής σχετικά με την τύχη των ναυτών με κακή διαγωγή. (EL)

Βενιζέλος Σοφοκλής Υπουργός Ναυτικών της Ελλάδας (EL)

Ελληνική Κυβέρνηση Μέσης Ανατολής (EL)
Ρούσσος, Γεώργιος- Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Καΐρου (EL)
Αγγλικές αρχές (EL)

Αναφέρει ότι το ζήτημα της τύχης των ναυτών με κακή διαγωγή δεν μπορεί να επιλυθεί με ενέργειες μόνο των Βρετανικών Αρχών και ότι είναι απαραίτητη η κυβερνητική ενέργεια. Αναφέρει τις δυνατές λύσεις, οι οποίες είναι αποδεκτές από τον αρχηγό του στόλου, και αφορούν είτε την απομάκρυνση των ναυτών σε στρατόπεδο είτε την απόλυσή τους. (EL)

Χειρόγραφο υλικό (EL)
Αναφορά (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1943 Ιούλιος 29 (EL)

Αλεξάνδρεια Αιγύπτου (EL)
Alexandria, Egypt (EN)

1943 Ιούλιος 29 (EL)



Σχέσεις της Ελλάδας με τη Βρετανία (EL)
Ναυτικό (EL)
Κυβέρνηση Εμμανουήλ Τσουδερού 1941-1944 (EL)
Πολιτική (EL)
Greece's relations with Britain (EN)
Politics (EN)

Ελληνική γλώσσα

Κείμενο




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.