Επιστολή του αντιπτέραρχου Χ. Ποταμιάνου προς τον Γ. Ρούσσο σχετικά με τις εναντίον του πληροφορίες που είχε μεταφέρει ο δεύτερος προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Στρατιωτικών και Ναυτικών.

Επιστολή του αντιπτέραρχου Χ. Ποταμιάνου προς τον Γ. Ρούσσο σχετικά με τις εναντίον του πληροφορίες που είχε μεταφέρει ο δεύτερος προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Στρατιωτικών και Ναυτικών.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του αντιπτέραρχου Χ. Ποταμιάνου προς τον Γ. Ρούσσο σχετικά με τις εναντίον του πληροφορίες που είχε μεταφέρει ο δεύτερος προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Στρατιωτικών και Ναυτικών. (EL)

Ποταμιάνος Χαράλαμπος Αντιπτέραρχος - Υπασπιστής του διάδοχου Παύλου 1906 - 2009 (EL)

Αναφέρεται στις πληροφορίες που διαδίδονταν από τον παραλήπτη της επιστολής και οι οποίες τον έφεραν να έχει εκφραστεί δυσμενώς για τον πρωθυπουργό Τσουδερό και τους υπουργούς Στρατιωτικών Καραπαναγιώτη και Ναυτικών Βενιζέλο και ευμενώς για την παραίτηση του Γ. Ρούσσου, και ζητεί τη γνωστοποίηση του αρχικού πληροφοριοδότη. (EL)

Επιστολή (EL)

Κάιρο (EL)


1944 Ιανουάριος 31 (EL)


Καραπαναγιώτης Βύρων Υπουργός Στρατιωτικών της Ελλάδας (EL)
Κυβέρνηση Εμμανουήλ Τσουδερού 1941-1944 (EL)
Πρόσωπα Κοινωνικές σχέσεις (EL)
Ρούσσος Γεώργιος (EL)
Κυβέρνηση (EL)
Τσουδερός Εμμανουήλ Πρωθυπουργός της ελληνικής κυβέρνησης Μέσης Ανατολής 1882-1956 (EL)
Βενιζέλος Σοφοκλής Υπουργός Ναυτικών της Ελλάδας (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 006~012



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.