Αντιφώνηση του Ελ. Βενιζέλου προς τους Εμπόρους της Αθήνας αναφερόμενος στην απειλή της εξόδου από την ομαλότητα, στην ελπίδα του για την τελική συνεννόηση των δυο πολιτικών κόσμων τον ερχόμενο Σεπτέμβρη καθώς και στην αποτροπή των κινδύνων που προέρχονταν από το άρθρο 3 του πρωτοκόλλου του Βαλκανικού Συμφώνου.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΑντιφώνηση του Ελ. Βενιζέλου προς τους Εμπόρους της Αθήνας αναφερόμενος στην απειλή της εξόδου από την ομαλότητα, στην ελπίδα του για την τελική συνεννόηση των δυο πολιτικών κόσμων τον ερχόμενο Σεπτέμβρη καθώς και στην αποτροπή των κινδύνων που προέρχονταν από το άρθρο 3 του πρωτοκόλλου του Βαλκανικού Συμφώνου. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)

Υπάρχουν χειρόγραφες διορθώσεις. (EL)

Αντιφώνηση (EL)

Έμποροι Αθηνών (EL)1934 Μάιος 30 (EL)


Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.