Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Γ. Μελά σχετικά με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυξ" για το ζήτημα της εκκαθάρισης ρου Κόμματος των Φιλελευθέρων.

Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Γ. Μελά σχετικά με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Γ. Μελά σχετικά με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυξ" για το ζήτημα της εκκαθάρισης ρου Κόμματος των Φιλελευθέρων. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)

Αναφέρει ότι στη συνέντευξή του στον διευθυντή της εφημερίδας "Ημερήσιος Κήρυξ", Μοσχοβίτη, απάντησε για την κίνηση της ομάδας, στην οποία μετέχουν οι Πιστολάκης, Βαρβούτης και Κωστόπουλος, και για το ζήτημα της εκκαθάρισης του Κόμματος των Φιλελευθέρων. Αναφέρει οτι είναι ευτυχής για τη συμμετοχή νέων προσώπων στο Κόμμα, αλλά αντίθετος στην έννοια της εκκαθάρισης με την απομάκρυνση παλιών και διακεκριμένων συνεργατών του. (EL)

Επιστολή (EL)

Bagnoles de l Orne


1934 Ιούνιος 21 (EL)


Ημερήσιος Κήρυξ (εφημερίδα) (EL)
Βαρβούτης (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων (EL)
Κωστόπουλος (EL)
Κόμματα Εσωτερικά ζητήματα (EL)
Μοσχοβίτης Πολ. (EL)
Μελάς Γεώργιος (EL)
Πιστολάκης (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Αναστασίου Κεραμειανίδη~Φάκελος 06~157



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.