Επιστολή του βουλευτή Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας, Ευάγγελου Αβέρωφ, σχετικά με την αντιμετώπιση των διαφορών μεταξύ κρεοπωλών και ζωεμπόρων.

Επιστολή του βουλευτή Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας, Ευάγγελου Αβέρωφ, σχετικά με την αντιμετώπιση των διαφορών μεταξύ κρεοπωλών και ζωεμπόρων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του βουλευτή Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας, Ευάγγελου Αβέρωφ, σχετικά με την αντιμετώπιση των διαφορών μεταξύ κρεοπωλών και ζωεμπόρων. (EL)

Αβέρωφ Ευάγγελος Βουλευτής Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας (EL)

Αναφέρεται στα εκκρεμή ζητήματα που υπάρχουν μεταξύ των κρεοπωλών και των ζωεμπόρων, όπως τα αιτήματα για την άρση των διατιμήσεων των εγχωρίων κρεάτων και την ελεύθερη διάθεσή τους, για την αύξηση της τιμής του κατεψυγμένου κρέατος κ.α., και προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή τους. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1951 Ιούνιος 20 (EL)


Εμπόριο κρέατος (EL)
Οικονομία Αγορά - Τιμές (EL)
Εμπόριο (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 024~016



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.