δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-ND 4.0 GR
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
Ένας έπιασε ένα Καλιτσάντερο και τον έδεσε με βρούλλα
(EL)
Καλικάντζαροι
(EL)
Σπυριδάκης, Γεώργιος Κ.
Ένας έπιασε ένα Καλιτσάντερο και τον έδεσε με βρούλλα. Τον είχε και του έκανε πολλές δουλειές. Τελευταία αυτός ευχαριστήθηκε και τον άφησε ελεύτερο κ'έφυγε. Ο Καλιτσάντερος είπε τότε ''όπως πάνε οι πόρδοι του, να πάνε και οι κόποι του. ''Αμέσως εχαλάσανε όλα τα έργα που είχε κάμει''.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.