δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-SA 4.0
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή
Ο Α. Μαυροκορδάτος ενημερώνει τον κόμητα Δε Ρώμα ότι ο ελληνικός στόλος αναμένεται να φτάσει στο Ναύπλιο εντός των επόμενων ημερών, τον πληροφορεί ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο Μ. Πανάς και αν έλαβε χρήματα από τη Διοίκηση, περιγράφει την ελεεινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδος και θεωρεί μοναδική περίπτωση για σύναψη εξωτερικού δανείου τη νίκη των Ελλήνων στο Μεσολόγγι, γι' αυτό παρακαλεί να διατεθούν χρήματα για τη σωτηρία του Μεσολογγίου.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.