δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-SA 4.0
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή
Ο [Ιωάννης Κωλέττης] ενημερώνει τον παραλήπτη για τις προσπάθειες που έγιναν εκ μέρους του και κυρίως από τον Ευνάρδο για τη σύσταση στην Ελλάδα δύο τραπεζών. Αναφέρει ότι αρχικά ο λόρδος Palmerston αντιμετώπισε με καχυποψία τη κίνηση αυτή. Γενικότερα θεωρεί ότι η αγγλική πολιτική δεν εγκρίνει τέτοιου είδους ενέργειες.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.