δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
Άβαφη τριφυλλόστομη οινοχoΐσκη
(EL)
Unglazed small oinochoe with trefoil mouth
(EN)
Άβαφη τριφυλλόστομη οινοχoΐσκη με αποκεκρουμένο το μεσαίο λοβό του στομίου. Χαμηλή βάση, πεπιεσμένο σφαιρικό σώμα, πλαστικός δακτύλιος στη μετάβαση από το σώμα στο στενό κυλινδρικό και αρκετά ψηλό λαιμό. Λαβή κάθετη ταινιωτή αποφύεται από το ανώτερο ύψος του χείλους και καταλήγει στον ώμο του αγγείου.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.