Σιγίλλιο γράμμα του οικουμενικού πατριάρχη Aντωνίου Δ΄ που επιβεβαιώνει ανύπαρκτο χρυσόβουλλο του Mανουήλ B΄ για το σύνολο των κτημάτων της μονής Παντοκράτορος στη Mακεδονία και ιδιαίτερα στο Λογγό Xαλκιδικής

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΣιγίλλιο γράμμα του οικουμενικού πατριάρχη Aντωνίου Δ΄ που επιβεβαιώνει ανύπαρκτο χρυσόβουλλο του Mανουήλ B΄ για το σύνολο των κτημάτων της μονής Παντοκράτορος στη Mακεδονία και ιδιαίτερα στο Λογγό Xαλκιδικής (EL)
Sigillion letter of the ecumenical patriarch Anthony IV confirming a non-existent chrysobull of Manuel II concerning all of Pantokratoros’ lands in Macedonia and especially at Loggos in Chalkidike (EN)

Πλαστό. Συντομογραφίες λίγες. Ορθογραφικά σφάλματα αρκετά. Παρανοήσεις στην αντιγραφή. Μίμηση της πατριαρχικής υπογραφής, Διαστάσεις: 540 Χ 430, Ύλη γραφής: Μεμβράνη, Χρώμα μελάνης: Μαύρο εξίτηλο, Διατήρηση: Καλή, (EL)

Έγγραφο, χειρόγραφο (EL)

Άγιον Όρος , Μ. Παντοκράτορος (EL)
Βυζαντινά - Μεταβυζαντινά έγγραφα (EL)
Αρχεία (EL)
Λυτό έγγραφο (EL)


http://pandektis.ekt.gr/pandektis/handle/10442/121112
http://hdl.handle.net/10442/01/121112
Αρχείο Μ. Παντοκράτορος Ψ 6, σ. 123 [αριθ. 55]

Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

Μ. Παντοκράτορος (EL)

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.