Γράμμα του Δήμου, βοϊβόντα του Kάτω Pύακος (;), σχετικά με τη διένεξη των Xιλανδαρινών και των Διονυσιατών για τον Mονοξυλίτη

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΓράμμα του Δήμου, βοϊβόντα του Kάτω Pύακος (;), σχετικά με τη διένεξη των Xιλανδαρινών και των Διονυσιατών για τον Mονοξυλίτη (EL)
Letter of Dimos, voivod of Kato Ryax (?), concerning the dispute between the monks of Hilandar and Dionysiou over Monoxylites (EN)

Πρωτότυπο. Κείμενο στο recto. Λίγα ορθογραφικά λάθη, λίγες συντομογραφίες. Στο άνω περιθώριο αποτύπωμα σφραγίδας με την επιγραφή ---]ΙΣ ΒΟΙΒΟΝΤΑΣ ΕΚ ΚΑΤΟ ΡΙΑΚ[---. - , Διαστάσεις: 290 Χ 205, Ύλη γραφής: Χαρτί, Χρώμα μελάνης: Καστανό, Διατήρηση: καλή, (EL)

Έγγραφο, χειρόγραφο (EL)

Βυζαντινά - Μεταβυζαντινά έγγραφα (EL)
Αρχεία (EL)
Άγιον Όρος , Μ. Χιλανδαρίου (EL)
Λυτό έγγραφο (EL)


Αρχείο Μ. Χιλανδαρίου Αρχειοθήκη: 200
http://hdl.handle.net/10442/01/121852
http://pandektis.ekt.gr/pandektis/handle/10442/121852

Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

Μ. Χιλανδαρίου (EL)

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.