Εγκύκλιος του υπουργού Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, Κ. Τσάτσου, προς τη Διεύθυνση Διδακτικών Βιβλίων με την οποία συνιστά την αγορά του βιβλίου "Η χώρα των Ολυμπίων Θεών" του Αντ. Μακατούνη από τις σχολικές βιβλιοθήκες των σχολείων της Μέσης και Στοιχειώδους Εκπαίδευσης.

Εγκύκλιος του υπουργού Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, Κ. Τσάτσου, προς τη Διεύθυνση Διδακτικών Βιβλίων με την οποία συνιστά την αγορά του βιβλίου
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Εγκύκλιος του υπουργού Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, Κ. Τσάτσου, προς τη Διεύθυνση Διδακτικών Βιβλίων με την οποία συνιστά την αγορά του βιβλίου "Η χώρα των Ολυμπίων Θεών" του Αντ. Μακατούνη από τις σχολικές βιβλιοθήκες των σχολείων της Μέσης και Στοιχειώδους Εκπαίδευσης. (EL)

Τσάτσος Κωνσταντίνος Υπουργός Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας της Ελλάδας (EL)

Εγκύκλιος (EL)

Αθήνα (EL)


1949 Αύγουστος 6 (EL)


Εκπαίδευση Δευτεροβάθμια (EL)
Υπουργείο Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας Διεύθυνση Διδακτικών Βιβλίων (EL)
Βιβλία (EL)
Η χώρα των Ολυμπίων Θεών (βιβλίο) (EL)
Εκπαίδευση Δημοτική (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 029~025



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.