Έκθεση των Πετιμεζά, Παππά και Λαμπαδάριου προς τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυρθού Σταυρού σχετικά με τα αποτελέσματα της ανάκρισης των αιχμαλώτων από τη Μικρά Ασία.

Έκθεση των Πετιμεζά, Παππά και Λαμπαδάριου προς τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυρθού Σταυρού σχετικά με τα αποτελέσματα της ανάκρισης των αιχμαλώτων από τη Μικρά Ασία.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Έκθεση των Πετιμεζά, Παππά και Λαμπαδάριου προς τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυρθού Σταυρού σχετικά με τα αποτελέσματα της ανάκρισης των αιχμαλώτων από τη Μικρά Ασία. (EL)

Πετιμεζάς, Ν. (EL)
Λαμπαδάριος (EL)
Παππάς (EL)

Η Ανακριτική Επιτροπή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υποβάλλει τα αποτελέσματα της ανάκρισης των αιχμαλώτων, οι οποίοι επέστρεψαν από της Μικρά Ασία. Αναφέρεται ότι όλοι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και ότι όλοι ζήτησαν τον επαναπατρισμό των συναδέλφων τους που βρίσκονται ακόμη στη Μικρά Ασία. (EL)

Έκθεση (EL)

Λοιμοκαθαρτήριο " Άγιος Γεώργιος" (EL)


1923 Απρίλιος 9 (EL)


Μικρασιατική Εκστρατεία (1919-1922) (EL)
Στρατός -- Αιχμάλωτοι (EL)
Έλληνες αιχμάλωτοι (EL)
Αθανασάκης, Ιωάννης, Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (1853-1953) (EL)
Μικρά Ασία (EL)
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Ανακριτική Επιτροπή (EL)
Αιχμάλωτοι πολέμου (EL)
Πρόνοια (EL)


Κείμενο/PDF

Γαλλική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 036~66



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.