Επιστολή του Ν.Πολίτη προς τον Α.Μιχαλακόπουλο σχετικά με την εναρμόνιση του Συμφώνου της Κοινωνίας των Εθνών με το Σύμφωνο των Παρισίων.

Επιστολή του Ν.Πολίτη προς τον Α.Μιχαλακόπουλο σχετικά με την εναρμόνιση του Συμφώνου της Κοινωνίας των Εθνών με το Σύμφωνο των Παρισίων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ν.Πολίτη προς τον Α.Μιχαλακόπουλο σχετικά με την εναρμόνιση του Συμφώνου της Κοινωνίας των Εθνών με το Σύμφωνο των Παρισίων. (EL)

Πολίτης Νικόλαος Πρεσβευτής της Ελλάδας στο Παρίσι 1872-1942 (EL)

Αναφέρεται ότι το ζήτημα της εναρμονίσεως του Συμφώνου της Κοινωνίας των Εθνών με το Σύμφωνο το Παρισίων, για το οποίο έλαβε πρωτοβουλία η Αγγλική Κυβέρνηση, τέθηκε στην ΑΙ΄Επιτροπή χωρίς όμως να οδηγήσει σε άμεση απόφαση. Αναφέρεται ότι στη Συνέλευση υπήρξαν πολλές αντιρρήσεις ανάμεσα στα μέλη και αναφέρονται οι σημαντικότερες από αυτές. (EL)

Επιστολή (EL)

Παρίσι (EL)


1930 Οκτώβριος 15 (EL)


Μιχαλακόπουλος, Ανδρέας- Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας- 1876-1938 (EL)
Βρετανική Κυβέρνηση (EL)
Διεθνείς οργανισμοί (EL)
Διεθνείς σχέσεις (EL)
Κοινωνία των Εθνών (EL)
Κοινωνία των Εθνών Συμβούλιο (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 058~02



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.