δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
Τηλεγράφημα του Σ.Πολυχρονιάδη σχετικά με την αλλαγή της στάσης της Γιουγκοσλαβίας απέναντι στην Τουρκία.
(EL)
Πολυχρονιάδης, Σπυρίδων
(EL)
Tevfik, Rustu- Bey, Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας- 1882-1972
(EL)
Μορίκοβιτς
(EL)
Τουρκία
(EL)
Γιουγκοσλαβία
(EL)
Turkey
(EN)
Αναφέρει ότι ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών τον ενημέρωσε για τις δηλώσεις του Μορίκοβιτς, ότι η Γιουγκοσλαβία θα αλλάξει στάση απέναντι στην Άγκυρα. Επίσης αναφέρει ότι ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών του ζήτησε να γνωστοποιηθεί στον Μορίκοβιτς η θετική απήχηση των δηλώσεών του στην Άγκυρα.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.