Έκθεση του Κ.Μ.Σακελλαρόπουλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών, Β Πολιτική Διεύθυνση σχετικά με το ζήτημα των Μουσουλμάνων, που διεκδικούν κτήματα στην Ελλάδα.

Έκθεση του Κ.Μ.Σακελλαρόπουλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών, Β Πολιτική Διεύθυνση σχετικά με το ζήτημα των Μουσουλμάνων, που διεκδικούν κτήματα στην Ελλάδα.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Έκθεση του Κ.Μ.Σακελλαρόπουλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών, Β Πολιτική Διεύθυνση σχετικά με το ζήτημα των Μουσουλμάνων, που διεκδικούν κτήματα στην Ελλάδα. (EL)

Σακελλαρόπουλος, Κωνσταντίνος (EL)

Αναφέρεται στο ζήτημα των Μουσουλμάνων, που διεκδικούν κτήματα στην Ελλάδα, και ζητεί να αποσταλλούν στοιχεία για να εξακριβωθεί αν είχαν τη νομή και την κάρπωση των κτημάτων την 1η Αυγούστου 1929. Σημειώνει οτι αν εξακριβωθεί από τις Ελληνικές αρχές, οτι οι Μουσουλμάνοι, που κατέχουν σήμερα κτήματα, δεν είχαν τη νομή και την κάρπωση, μπορούν να υποχρεώσουν τους ενδιαφερομενους να παρουσιάσουν μισθωτήρια συμβόλαια ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία. (EL)

Έκθεση (EL)

Αθήνα (EL)


1932 Απρίλιος 19 (EL)


Ιδιοκτησία (EL)
Μουσουλμάνοι (EL)
Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, Β Πολιτική Διεύθυνση (EL)
Ελληνικές Αρχές (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 063~06



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.