Έκθεση του Κ.Μ.Σακελλαρόπουλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών, Β Πολιτική Διέυθυνση σχετικά με παρατηρήσεις σε έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας για την εφαρμογή της Συμφωνίας της Άγκυρας.

Έκθεση του Κ.Μ.Σακελλαρόπουλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών, Β Πολιτική Διέυθυνση σχετικά με παρατηρήσεις σε έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας για την εφαρμογή της Συμφωνίας της Άγκυρας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Έκθεση του Κ.Μ.Σακελλαρόπουλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών, Β Πολιτική Διέυθυνση σχετικά με παρατηρήσεις σε έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας για την εφαρμογή της Συμφωνίας της Άγκυρας. (EL)

Σακελλαρόπουλος, Κωνσταντίνος (EL)

Υποβάλλει παρατηρήσεις πάνω σε έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας για την καθυστέρηση εφαρμογής της Συμφωνίας της Άγκυρας. Αναφέρεται στην αμφισβήτηση από τους Τούρκους της αποδεικτικής ισχύος των πιστοποιητικών ελληνικής ιθαγένειας, στο λόγο καθυστέρησης των εργασιών της Επιτροπής, στον αριθμό των κτημάτων που απομένουν να αποδοθούν, στα κατασχεθέντα κτήματα Ελλήνων υπηκόων, στη δυνατότητα διάθεσης των κτημάτων που έχουν αποδοθεί, στα αιτήματα των Τούρκων που βασίζονται στα άρθρα 5 και 7 της Σύμβασης της Άγκυρας. (EL)

Έκθεση (EL)

Αθήνα (EL)


1932 Μάιος 12 (EL)


Ιδιοκτησία (EL)
Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, Β Πολιτική Διεύθυνση (EL)
Σύμβαση της Άγκυρας (10 Ιουνίου 1930) (EL)
Υπηκοότητα (EL)
Διεθνείς πράξεις (πρωτόκολλα, συμβάσεις, συνθήκες) (EL)
Μικτή Ελληνοτουρκική Επιτροπή (EL)
Σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία (EL)
Έλληνες Τουρκίας (EL)
Ιδιοκτησία Κατάσχεση (EL)
Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 063~07-08



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.