Επιστολή του Ι.Μεταξά προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, Διεύθυνση Βιομηχανίας, σχετικά με την παροχή ενίσχυσης στην Βιομηχανία κατασκευής αμαξών λεωφορείων.

Επιστολή του Ι.Μεταξά προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, Διεύθυνση Βιομηχανίας, σχετικά με την παροχή ενίσχυσης στην Βιομηχανία κατασκευής αμαξών λεωφορείων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ι.Μεταξά προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, Διεύθυνση Βιομηχανίας, σχετικά με την παροχή ενίσχυσης στην Βιομηχανία κατασκευής αμαξών λεωφορείων. (EL)

Μεταξάς, Ιωάννης Π.- 1871-1941 (EL)

Αναφέρεται ότι το Υπουργείο Συγκοινωνίας συμφωνεί με την λήψη μέτρων για την ενίσχυση της βιομηχανίας κατασκευής αμαξών λεωφορείων αυτοκινήτων, αλλά προσθέτει ότι το Ταμείο Πρόνοιας Ιδιοκτητών Λεωφορείων αυτοκινήτων αδυνατεί να παράσχει την ενίσχυση αυτή. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1928 Μάρτιος 1 (EL)


Ταμείο Πρόνοιας Ιδιοκτητών Λεωφορείων Αυτοκινήτων (EL)
Υπουργείο Συγκοινωνίας της Ελλάδας (EL)
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας της Ελλάδας- Διεύθυνση Εμπορίου και Βιομηχανίας (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 071~14



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.