Επιστολή του Ach.Tiopulo προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία ζητεί να τον φιλοξενήσει κατά το πέρασμά του από την Μασσαλία.

Επιστολή του Ach.Tiopulo προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία ζητεί να τον φιλοξενήσει κατά το πέρασμά του από την Μασσαλία.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*

1  ψηφιακό αρχείο

basic type logo 1 JPEG

δείτε ή κατεβάστε το ψηφιακό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ach.Tiopulo προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία ζητεί να τον φιλοξενήσει κατά το πέρασμά του από την Μασσαλία. (EL)
Letter from A. Tiopulo to E. Venizelos, requesting that Venizelos put him up during his passage through Marseilles. (EN)

Tiopulo, Achille (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Ζητεί να φιλοξενήσει τον Βενιζέλο κατά την διέλευσή του από την Μασσαλία στην έπαυλή του "Ιλύσια". (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
Letter (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

<1920> (EL)
<1920> (EN)

Μασσαλία (EL)
Marseille (EN)

<1920> (EL)
<1920> (EN)



Ελληνική γλώσσα

Κείμενο




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.