Επιστολή του Π.Μακρή προς την Εταιρεία ΒΙΟ σχετικά με τους όρους συμμετοχής της Εταιρείας ΒΙΟ στη σύμβαση περί οδοποιΐας.

Επιστολή του Π.Μακρή προς την Εταιρεία ΒΙΟ σχετικά με τους όρους συμμετοχής της Εταιρείας ΒΙΟ στη σύμβαση περί οδοποιΐας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Π.Μακρή προς την Εταιρεία ΒΙΟ σχετικά με τους όρους συμμετοχής της Εταιρείας ΒΙΟ στη σύμβαση περί οδοποιΐας. (EL)

Μακρής, Παυσανίας Γ. (EL)

Καθορίζει το ποσοστό που θα χορηγηθεί στην Εταιρεία ΒΙΟ από την Εταιρεία Μακρή επί του καθαρού ποσού δανείου λιρών που αναμένεται να χορηγηθεί στην Ελλάδα για την οδόστρωση των δρόμων, είτε η επιδιωκόμενη σύμβαση με το Ελληνκό Δημόσιο υπογραφεί με την Εταιρεία Μακρή ως μόνης εντολοδόχου είτε με τη συμμετοχή της Εταιρείας Μακρή στην ανάληψη του έργου από τρίτους. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1926 Δεκέμβριος 11 (EL)


Ελληνικό Δημόσιο (EL)
Ανώνυμος Γενική Βιομηχανική Εταιρεία "ΒΙΟ" (EL)
Α.Ε.Β.Ε.Π.Γ.Μακρή και Σία (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 284~13-18



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.