Τηλεγράφημα του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Πλωμαρίου Λέσβου προς τον Ε.Βενιζέλο, με το οποίο μεταφέρει την έκκληση των κατοίκων για την επιστροφή του Έλληνα πολιτικού.

Τηλεγράφημα του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Πλωμαρίου Λέσβου προς τον Ε.Βενιζέλο, με το οποίο μεταφέρει την έκκληση των κατοίκων για την επιστροφή του Έλληνα πολιτικού.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*

1  ψηφιακό αρχείο

basic type logo 1 JPEG

δείτε ή κατεβάστε το ψηφιακό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Πλωμαρίου Λέσβου προς τον Ε.Βενιζέλο, με το οποίο μεταφέρει την έκκληση των κατοίκων για την επιστροφή του Έλληνα πολιτικού. (EL)
Telegram from the President of Community Council of Plomari, Lesvos to E. Venizelos, conveying the plea of the residents for the return of the Greek politician. (EN)

Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Πλωμαρίου (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Τηλεγράφημα (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
Telegram (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1923 Νοέμβριος 30 (EL)
1923 November 30 (EN)

Πλωμάρι (EL)
Plomari (EN)

1923 Νοέμβριος 30 (EL)
1923 November 30 (EN)



Γαλλική γλώσσα

Κείμενο




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.