Υπόμνημα του Πενταμελούς Ν.Γραφείου Α.Π. Γεν.Συνομοσπονδίας προς τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως σχετικά με αιτήματα εργαζομένων αλλά και απαίτηση τιμωρίας στη χρήση υπέρμετρης βίας κρατικών οργάνων

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριο


1928 (EL)
Υπόμνημα του Πενταμελούς Ν.Γραφείου Α.Π. Γεν.Συνομοσπονδίας προς τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως σχετικά με αιτήματα εργαζομένων αλλά και απαίτηση τιμωρίας στη χρήση υπέρμετρης βίας κρατικών οργάνων (EL)

Πενταμελές Ν.Γραφείο-Α.Π.Γεν. Συνοποσπονδίας (EL)

Τονίζεται το δίκαιο των συντεχνικών τους αιτημάτων, ζητείται γενική αμνηστεία για όσους διώκονται ή έχουν καταδικασθεί για εργατικά αδικήματα αλλά και παραδειγματική τιμωρία για τα κρατικά όργανα που μετέρχονται βιαιοπραγιών και αδικαιολόγητων συλλήψεων. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Κινήματα Εργατικά (EL)
Δικαιοσύνη Ποινική (EL)
Δημόσια τάξη και ασφάλεια Συλλήψεις (EL)
Διωγμοί (EL)
Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης (EL)
Δικαιοσύνη Αμνηστία (EL)


Αθήνα (EL)

1928 Ιουλίος 4 (EL)

Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.