Επιστολή της Εφορείας του Νοσοκομείου Προσφύγων Αθηνών προς τον Π. Τσαλδάρη σχετικά με το ζήτημα της μετατροπής του ιδρύματος σε πανεπιστημιακή κλινική.

Επιστολή της Εφορείας του Νοσοκομείου Προσφύγων Αθηνών προς τον Π. Τσαλδάρη σχετικά με το ζήτημα της μετατροπής του ιδρύματος σε πανεπιστημιακή κλινική.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή της Εφορείας του Νοσοκομείου Προσφύγων Αθηνών προς τον Π. Τσαλδάρη σχετικά με το ζήτημα της μετατροπής του ιδρύματος σε πανεπιστημιακή κλινική. (EL)

Νοσοκομείο Προσφύγων Αθηνών Εφορεία (EL)

Αναφέρει τις σκέψεις της για τη μετατροπή του Νοσοκομείου Προσφύγων Αθηνών σε πανεπιστημιακή κλινική και συγκεκριμένα για το ζήτημα της οικονομίας, που θα φέρει η μεταβολή, και για την εκπαίδευση των φοιτητών της ιατρικής. Απορρίπτει τα επιχείρηματα της κυβέρνησης και χαρακτηρίζει τη μεταβολή επιζήμια. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1932 Νοέμβριος 28 (EL)


Εκπαίδευση Ανώτατη (EL)
Νοσοκομείο Προσφύγων Αθηνών (EL)
Τσαλδάρης Παναγής Πρωθυπουργός της Ελλάδας 1868-1936 (EL)
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ιατρική Σχολή (EL)
Υγεία Νοσοκομεία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 186~08



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.